Támogatás

Papp építő és szerelő korlátolt felelősségű társaság

GINOP-1.2.2-16-2017-00417

Kapacitásbővítő beruházás a Papp Építő és Szerelő Kft.-nél

Szerződött támogatási összeg: 21 952 000 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2018.05.30

Vállalkozásunk 2005-ben alakult. A kezdetektől fogva csarnokok szerkezetének építésével, illetve építőipari szolgáltatások nyújtásával foglalkozunk. A pályázat keretében vállalkozásunknál kapacitásbővítés valósult meg, a két élhajlótó gép beszerzésével, üzembehelyezésével és termelési folyamatba integrálásával.

A beszerzett eszközök nagy sebességű, magas minőségű hajlításra tervezett élhajlító gépek, amelyeknek köszönhetően jelentősen csökkent a munkadarabokra eső egységnyi gyártási idő. A gépek előnye emellett még, hogy működtetésük egyszerű és hosszú élettartamuk mellett maximális produktivitással bírnak. Az élhajlítók CNC R axis vezérléses hátsó ütköző manuális erőfeszítéssel, gyorscserés manuális felső szerszámbefogással rendelkeznek, komplex hajtási műveletek végrehajtása képesek. A NexT 2.0 vezérlés segítségével a gépbeállítási idő jelentősen csökkenthető, továbbá hozzájárul a gyártási idő csökkentéséhez is ugyanis automatikusan kalkulálja a szükséges erőt, a rádiuszokat, az előfeszítés mértékét.

A beszerzett élhajlító gépekkel termékpalettánk szélesítésére vagyunk képesek, valamint a versenytársaknál magasabb kapacitást és nagyobb pontosság mellett jobb minőséget tudunk kínálni. A napi gyártási teljesítményünk az új eszközökkel legalább 20%-kal növekszik. A projekt megvalósulása további előnyöket jelent vállalkozásunk számára a kapacitásbővítés mellett versenyképességünk növekedése és a vevői kör bővülése is megfigyelhető.

Projekt megnevezése:

GINOP-2.1.8-17 - A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Uniós támogatás - GINOP- 2.1.8-17-2018-03221- Adaptív technológiai innováció a Papp Építő Kft.-nél

Projekt leírása:

Családi vállalkozásként 2009 óta működik, kezdetek óta csarnoképítési profillal.

Eredményes üzletpolitikánknak köszönhetően stabil és biztos munkahelyeket teremtünk, de természetesen a fenntartható növelés és megrendelés állomány teljesítéséhez nélkülözhetetlen a technológiai fejlesztés, mivel magas innovációs tevékenységünkkel tartjuk a piaci versenyt.

Az új eszköz (HILALSAN HYPER AGM 3010 állítható vágószögű lemezolló, HILALSAN AGM3006-3025, HGM3006-3013 pneumatikus hátsó alátámasztás vékony anyagok vágásához moduláris) beszerzésével, mint adaptív technológiai innováció megvalósult a gyártási eljárás javítása, azzal, hogy eddig nem tudtunk ilyen gyártási műveletet végezni (CNC vezérlésű lemezvágás). Tehát a módosított gyártási eljárás révén jelentős mértékben javított, termelési módszer jön létre (a meglévő 2 db élhajlítógépet így közvetlenül ki tudja szolgálni, azaz a gyártási vertikum teljes lesz), azaz hatékonyabb munkavégzés várható. Rövidülnek a vállalási határidők, javul az önköltség, bővül a vevők köre, azaz emelkedik az árbevétel és a saját tőke növekszik, javul a versenyképességünk.

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:                             Papp Építő és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság

MEGVALÓSULÁSI HELYSZÍN:                           5400 Mezőtúr, Akác út 20 (3394/2 hrsz)

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:      9 192 321 Ft.

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%)                              50 %

PROJEKT LEZÁRULT:                                        2019.04.26.

KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET:                        Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési

                                                                           Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság

© 2017 Papp Ferenc, 5400 Mezőtúr, Akác út 20.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!